Försvara dig med en fis!

Hej hå allihopa! Idag tänkte jag skríva ett fint inlägg om en possitiv sak som fisar bär med sig. Jo det var såhär, jag satt i soffan och hade gjort något dumt (?) I alla fall så bestämde sig min far för att kittla mig och för att försvara mig så lade jag av en liten fjärt som fick honom att dra. Så med det så vill jag uppmana till det svenska folket att: fortsätt fisa! Hålet är till för att luften ska ut!! En fis kan rädda dig i många situationer, så fis mina vänner, fis!!!


// E.L.

Ursäkta, jag är laktosintollerant

Hej o hå allesammans, idag tänkte jag skriva lite om hur det kan vara när man är lite överkännslig mot mjölk.
Så därför ska ni nu idag få höra en liten historia.. Jo det var såhär att jag hade ätit äggröra till frukost och eftersom det inte fanns så mycket lakstosfri mjölk hemma i kylskåpet så tog jag vanlig, vilket jag inte skulle gjort upptäckte jag lite senare samma dag.
Vi var i en spelaffär när jag först kände det, det kändes lixom som ett hugg i magen och jag började frysa och må dåligt o sa till min kära vännina att "shit jag mår inte bra" och jag vet inte riktigt om hon lyssnade men hon svarade i alla fall typ "hmmm". Ja tack för det stödet tänkte jag då, jag hade även tankar på att bege mig hemmåt men det blev så att vi stack hem till henne istället, och där kunde jag äntligen få sätta mig på toa o låta fisarna blåsa hejvilt.. Och ja, det kom ut annat också som ni kanske förstår.. Efter toabesöket så kände jag mig genast mycket bättre och bestämde mig för att inte dricka mjölk igen på ett tag. Så till alla laktos intoleranter där ute vill jag bara säga: håll ut, ni är inte ensama, det finns fler än ni tror som inte tål mjölk så bra, fis bara fis!!!


// E.L.

Stringtrosor - ljuddämpare?

hejsan alla trogna läsare.. Jo nu är det såhär att jag faktiskt inte har så jätte mycket att rapportera på fis fronten.. Jag har bara en liten sak jag vill berätta.. Jag har en teori om att om man använder stringtrosor så kan fisljudet dämpas.. Det händer iaf mig ibland.. Men o andra sidan, så la jag av en riktig brakskit igår som lät väldigt mycket, trots att jag hade string på mig.. Så nu är den stora frågan: dämpar stringtrosor fisljudet?? Jag tror att vi alla helt enkelt måste fortsätta att forska i detta eller skicka in detta till mythbusters.. Hmm.. Ha det bra så länge alla mina små fisar där ute i världen, puss <3



// E.L.

RSS 2.0