Namnlösa pruttar och fisar


Nej så kan man ju inte ha det! The crew of fffruktkorg.blogg.se har kommit på namn åt olika pruttar och fisar, mämligen följande:

Oskar - Vanliga pruttar som hörs ("prrrrrrrrrrrrrrrr")
Tanten som jämrade sig - Låter som en tant som säger "åååååååå" i en besviken ton
Motorbåten - Låter helt enkelt som en motorbåt

Om vi kommer på fler så hör vi av oss.
 
Men om jag ska berätta lite om dagens pruttar har det varit mest av Oskar, annars bara ninjor/smygare. Kan ju vara lite skönt med såna när man inte helst vill att andra ska höra!
Tack för att ni tillbringar er tid här /B

fis, prutt, fjärt, smygare, brakare, till och med ninja.

Ja det finns ju så många namn på just pruttar. Men Det var inte namnen jag tänkte prata om idag utan jag tänkte berätta lite om gårdagen. Jag och "B" var med kusinerna och när vi kollade på motorsågs masakern, så pruttade jag hela tiden. Det var snabba fjärtar, hackande fjärtar, pysande fisar. Ja lite olika ljud hade dom. Och som min kusin sa "Vad har du ätit? Du pruttar ju hela tiden. Det luktar lite vita bönor också.." Hehe, ja det kan man undra. Vad jag hade ätit alltså. Jag hade inte ätit något annorlunda.. Jag bara fes väldigt mycket. Ja, så kan det gå ibland. Skönt att man har så bra släkt så man inte behöver gå och hålla sig och vara rädd för att fjärta inför dem, här kan man prutta hej vilt! Det tycker jag att man borde få göra hela tiden. Hihi.
Fis out! (istället för "peace out" om ni inte förstod)
/ K.Z

Sommarlov, utan pruttar...


Ja, vad tycker ni?
Visst borde man prutta mer under loven än när det är skola? Fast det kanske är skolan som tar fram alla pruttar hos oss... Stressen och allt det menar jag. Man får väl gaser i magen av stress tror jag. Det är lite synd att ingen av vårat crew har någonting att skriva om. Men det kommer väl snart, håll ut ! 
/ B

ni gillar hundbajs

Tjofsaaan , hmm idag börja jag jobba på ett hund dagis. Den ena lilla hunden satte sej i en jävla konstig bajs ställning och jag tänkte eeee? men sen ser jag hur det kommer ut brunt vatten ur baken ur stackarn, det var mitt på en parkering så det enda jag kunde tänka var stackars den som kommer kliva i detta sen. För det var ju inte så att jag kunde ta upp det , jag menar det var lööst. Och på prutt stadiet idag vare jävlans massa imorse men inte senare, men det är skönt på hundagiset fför att om jag skulle släppa värsta stinkbomben skulle ingen märka, för att det är inte som att dom där hundarna använder college...  heeej då :D / K

några luktfria

Idag har jag lagt några luktfria pruttar. Det kändes i magen först som att det skulle bli värsta illaluktande brakskiten, men sen när jag klämde ut dom så var det instängda och dom stank inte. Då blev jag lite ledsen i ögat. Jag tycker att om man ändå ska prutta kan det väl vara en ordentlig? Det kan ju vara lite kul ibland om dom är värsta rökaren. Då brukar jag skratta. En gång var jag typ dålig i magen och då la jag värsta brakaren hos min kompis. Vet ni vad den luktade? Haha, bränd hundprutt. Ni vet ju hur en hundprutt kan lukta? Så luktade den, fast man hade typ lagt den i en stekpanna och bränt den. Ja, men jag tror jag var nervös inför något den dagen, kommer inte ihåg vad jag skulle göra.. Aja nu ska jag gå och lägga mig och fisa lite.
jag älskar att prutta, det är mitt liv.
/K.Z

Too late to apologize, eller?


Ska man säga "ursäkta" eller "förlåt" innan
man lägger av en brakare, eller efter?
Man kanske borde göra det innan så alla (om det är någon i närheten) är beredda på det. Men det är ju trevligt att säga förlåt även efter. Svår fråga som jag egentligen inte har något svar på...
Jag har inte så mycket att rapportera om mig själv denna dag, på grund av brist på gaser i magen. Tur är väl det.
Men nu ska jag ska fortsätta med min fisfria lördag !
Hejsvejs /B

varning det luktar konstigt...

Hej hopp, jag fattar inte vad jag har ätit men något som har gjort så att mina små oskyldiga stinkeeeer ! det är lite kul att släppa sådana på bussen och sen se människors reaktion, . nej nu ska jag fjärta vidare ha en fjärtig lördag hej då :D
pusss från K

not så många farts today

Hej hej, tredje inlägget, Ovanligt nog har jag ej fisit så mycket idag. Bara några stycken här hemma, hehe. En var em bamsig resten ganska små. Dom luktade inte så mycket nej, fast det kanske var för att jag gick därifrån ganska snabbt så jag hann inte känna lukten. Ja, jag hade inte så mycket att göra så det får bli ett ganska tråkigt inlägg av mig idag. Hoppas ni har haft ett par riktigt härliga, stinkande brakfisar idag. Det kan ju behövas någon gång ibland för att låta magen vila från allt jobb med luften där inne. Det kan ju kännas mycket tommare i magen efter man har lagt en brakskit, det är ju rätt skönt sådär. Som sagt har jag haft en högljudd idag, den var en sådan där skön prutt som lättade på trycket lite. Den lät ju lite kul också tyckte jag allt. Men ni får ha en pruttig fortsatt dag.
fis på, det kan behövas!
/ K.Z

Matte gör en pruttig


Tjena mitt bena nu är det dags att dela med sig av lite pinsamheter kännde jag . En renging dag hade jag matte nationella
, jag gick ner till min plats i ett hörn och en person ifrån mig sitter en ganska snygg kille . Jag tänker dregel nu har jag något att göra under detta prov, Men när vi väl får provet sätter min mage igång och jag känner att jag har några påväg visst tänker jag och släpper ut dom i det fria. Men sen när det är alldeles knäpp tyst känner jag en liten större är på väg och BOM , den hörs som fan jag blir röd jag tänker nej neeej nej... Men sen tittar jag upp bakom min pärm och INGEN tittar.... jag pustar ut antingen så hörde dom inte the big one eller så var dom för koncentrerade för att ens bry sej eller så bedövade stanken dom . En fråga vi aldrig får svar på . Hej då stora pusssar från K

FINALLY ALONE!

Första inlägget (förutom det under) och pressen
ligger på mig nu känner jag.


Ja, ni vet den där känslan man har när man vill fisa som aldrig förr?
När man gått runt hela dagen och bara väntat på tillfälle att få släppa ut sina behov i det fria. När man tvingas hålla allt inne för att inte förgifta halva skolan/arbetsblatsen... Det skulle ju inte vara så snällt.
Hemskt är det i alla fall och vad kan man göra åt saken egentligen? Antingen utför man sina behov fritt och om någon rynkar på näsan och frågar vad man håller på med kan man ju säga: "Vadå? Fes jag? Förlåt, det var inte meningen men jag kunde verkligen inte hålla mig!". Eller bara låtsas att man inte hörde något. Eller känner lukten.
Eller så går man in på toaletten och låter världen känna smaken av gaserna bara! Och nästa person som träder in i den underbara stanken efter dig får också ta del av den såklart... 

Jag lider med den människan som tvingas gå in i gasmolnen efter någon som precis släppt av en riktig rökare, alltså det kan inte vara hälsosamt. Speciellt inte när personen i fråga har hållt sig hela dagen och släpper ut allt på en gång! 
Därför borde det vara mer tillåtet att prutta och fisa, för då kommer det kanske förhoppningsvis bara ut små mängder åt gången och inte en hel fisbomb.

Såååå gott folk, uppskatta personen som pruttar en liten prutt nästan gång. Det är bättre än en stor som stinker så man dör. Var inte så äcklade, det sker bara en naturlig kemisk reaktion i magen!
Ville bara introducera mina tankar för er såhär i början och allt.
Tack för mig / B

Välkommen till våran nya blogg!

Nu är vi äntligen här, ni har längtat.

Fyra tjejer som vill dela med sig till er av sina vardagliga tankar och utsläpp.

RSS 2.0