WE LOVE LÖKAR

Tjaaa tjaa , kan ju bara att säga att lök macka får igång magen fnisssssss !!!!!!

så chacka några fina lökar och sen är de bara att mumsa !

It hurts

usch och fy för att ha ont i magen.. det är hemskt, speciellt när det gör ont för att man behöver prutta!
antingen gör man som jag att man knäpper upp brallorna lite så magen får lite mer plats att få rum med alla gaser, eller så går man till ett avskilt ställe som en toalett eller en skogsdunge och släpper ut fisarna. om man nu har en skogsdunge i närheten det vill säga..
prutta på !

ont i magen

Här om dagen i skolan så fick jag så ont i magen att jag inte visste vad jag skulle ta mig till! Det var förstås för jag behövde bajsa, vad annars liksom har jag ont i magen för?! När jag kom hem, bajsade och fes jag såklart ut alla mina gaser som inte fick komma ut tidigare. Jag älskar att komma hem efter att man har hållt sig en hel dag utan att släppt en enda ynka liten fis, och så kommer man hem och bara lägger sig och släpper dom ut i det fria! Speciellt när det är några riktiga rökare! På tal om rökare så behöver jag lägga av en brakfis just nu tror jag. Hoppas den är stor!
fortsätt prutta och ha det så bra där hemma i fis-stanken!

Toa fis

Ni vet när man sitter på toan redo för att göra nummer två .. Man känner hur pressen och man tänker nu kommer den , men allt som kommer är en FIS. Så jäkla besvikelse :( ...

så vilka har släppt sej idag ? , någon som släppt en hög en kanske ? eller någon som stinker ...

dela med er gorr folk öppna på era fishjärtat vi vet att dom finns där och vi acc dom !

FIS PÅ HEJ DÅ

Plugg fis !

Jag la av en riktig plugg fis nyss ! satt och läste massa tråkigheter när det hännde ... Den lät prrrrrt gjorde pluggläsningen mycket roligare :D ! så det är bara att fisa på när ni pluggar det kan göra att :

A , det stinker så förfärligt att en extra hjärncell försvinner (BIG DEAL)

B , ni drabbas av en hysterisk skrattattack av ljudet av den lilla rackaren

C, ingeting fisen blir en tyst liten skit , ni får fortsätta att plugga som vanligt :(

tjeck this out

Tjaaba alla fisare !

min mage är inte i fisform just nu :(! men så fort det kommer några ska jag rapportera direkt ,
Lukt , läte och var jag släpper bomben... Jag vet att det är spännande men stå ut !

Nu är det lördags mys

Tjaaaaa Tjaaa , Idag håller jag tummarna på en riktig fisig lördag .. Jag menar vad är annars helgerna tillför ?! I veckorna kan man ju inte sitta och förgifta folk i klassrummet , men på fredagar lördagar söndagar är det bara att släppa ut dom i det fria fritt !!!! , tänk om det alltid kunnde vaara så vilken ljuv tanke :) .


många fisar hej då.

Ärtor?

Jag sitter här och funderar på vad det är jag kan ha ätit som gör mig så fjärtig i magen. Alltså det var under loppet av en halvtimme ungefär under denna eftermiddag som jag la av fruktansvärda fisar som stank skit. Bland annat i min kompis hall, hon typ dog nästan. Jag undrar om det är något jag ätit eller om det bara är tillfälligt, jaa, vi får i alla fall hoppas att det hinner gå över tills imorgon. Jag gjorde iaf tvåan på toan idag så det är väll bättre nu antar jag. So long mina trogna fans ;) fis på nu!

Bio prutt

Okeej min mage tog lite fisfri semester men nu är den i fisform igen !

Jag kan ju då dela av mej av min pinsamma bio prutt , de var så att tre små flickor var på bio när bion börja satte dom igång att äta snacks och andra gotti saker . Filmen gick och den var riktigt bra ! så bra att en av flickorna råkade glömma att det faktiskt var på en bio salong och inte hemma , så när bion slutar det är knäpptyst det enda som hörs är paret som pussas bakom flickorna , lägger hon av en fis ! som låter .. Flickan skämms kompisarna skrattar, Dom satt då kvar tills bio salongen var tömmd på folk . Vad har vi lärt oss av det här nu då ? JOOO !! Fisar borde tillåtas på biosar !


Fis på nu gott folk

RSS 2.0