en fisig dag!

Idag har jag fisit (eller lagt brakare kanske man ska säga) väldigt mycket. + bajsat. Allt började imorse när jag upptäckte att jag pruttade väldigt mycket. Det var skönt. Sen innan jag gick till skolan så tror jag att jag la några små kluttar i toan också. Sen har det kommit fisattacker under dagen (men jag har hållt mig) Och när jag kom hem blev det fis, fis och fis. Och sen bajsade jag igen. Mycket fisig och bajsig dag.. Men det är skönt att ha såna dagar ibland. Och jag tycker att världen skulle vara så att dte var fritt att gå runt och släppa sig, i vilken situation som helst! Som idag tex när jag var tvungen att hålla mig! Usch. Fast tänk hu mycket det skulle lukta överallt.. Aja.
Fis på mina vänner, fis på!
//"4"

Alla samlade

Nu är alla bloggerskor till denna blogg samlade i ett och samma rum, jag måste säga att "1" fiser väldigt mycket! :) "3" har oxå släppt av några riktiga rökare, "4" & jag ("2") har dock inte fisit så mycket.. Ja det är väll alla fisrapporterna från just nu, jag har även hört rykten om att "1" har varit på toa och gjort tvåan oxå.. ;)

helg fisarna

Tjaaa tjaa , helgen har varit riktig pruttig för min del ! och det har varit några brakfisar ...  (FNIIISS) ...
dom har också luktat ja helt enkelt bajs . Men kul har det varit !

fis och hej då .

Fis fjärt eller kanske brakare

en sak jag tänkt på ska det kalllas fjärt fis , prutt eller brakare ?! , jag menar det kanske är olika till olika ljud storlek och lukt me ändå .. hmm nu har jagt någonting at fundera på !

 

sprid era fisar vidare !


Prutt

Åt filmjölk i skolan idag, trots att jag inte hanterar mjölk så bra.. Det gjorde såklart att jag fes lite men inte så mycket som jag hade förväntat mig faktiskt!
Jag var hemma hos en väninna tidigare idag och vi båda fes väldigt mycket i hennes kök och säng.. Men men, sånt är livet :) När jag kom hem var jag tvungen att göra tvåan, trodde att det skulle vara diare först på grund av mjölken men det var det inte, men det var skönt att bajsa!
Jag fes lite då oxå när jag satt på toan, sönt :)

Puss nu på er alla och fis på nu! =)

RSS 2.0