Detta handlar om bajs!

Hej alla läsare där ute, vi vet ju alla att den här bloggen egentligen ska handla om pruttar men pruttar och bajs hör ju ihop lixom, tycker ni inte det? =)
Därför tänkte jag berätta för er om mitt bajs idag ;)
Jo det var så här att när jag var på dass för att göra tvåan tidigare idag så kom det lixom inte ut en korv när jag bajsade utan typ en massa små kluttar som hade bildat en knubbig korv i rumpan, men när dom kom ut i toalletten så blev det lixom jätte många kluttar, typ som harbajs, hahah..
Jaa, ha det bra alla läsare!

Tills ni läser igen! =) <3

Fis och bajsa, skäms inte! =)

blöta pruttar, the way I like it?

Igår var jag hos en kompis, då när vi var i hennes rum så la jag av en brakare! Den var faktiskt riktigt skööön. Men min kompis sa att det var en blöt prutt, jag måste hålla med om det. Men den var skön ändå. Är jag ett fan av blöta pruttar? Jo det kanske man kan säga. Fast inte om dom är så blöta så man bajsar på sig, det är ej skönt. Men en lagom blöt, lagom hög fis, är underbar.
Så mina fjärtvänner, var inte blyga för era fisar, dom måste också få komma ut! blöta som torra, långa som korta, höga som låga, luktfria som stinkande, sköna som osköna!

#4

Nyårsbajset!

Hej alla kära läsare!
Nytt år, nytt årtionde!
Hann inte blogga igår men jag måste bara säga att årets sista tvåan besök gick lyckat, lite halvlöst sådär men det är det ju alltid nu för tiden.. Undra varför..
Men nu har jag i alla fall gjort tvåan för första gången i år för kanske 20 min sen?
Men om vi ska gå tillbaka till gårdagen så var det nära att den sista gången inte vart den sista, men nödigheten gick över och jag sparade nästa korv till morgondagen vilket är idag!

Ha ett gott nytt år kära läsare och jag hoppas att detta år blir bättre för er alla än -09 och att ni får ett bättre årtionde med mycket fisar (som inte ska lukta så illa) och skönt bajs!
Ha det bra nu alla!
Många fisar

#2

RSS 2.0