Julefisar

Hej alla trogna läsare, har ni tänkt på hur mycket man fiser av julmat?
Jag vet inte om ni gör det, men jag känner i alla fall att detta har varit en mycket gasig jul!
Det kan bero på att jag är lite kännslig mot mjölk och att när man gör storkok som det kallas när man gör mycket mat till många personer så kanske man inte alltid tänker på dom som är kännsliga för mjölk, dock så borde man ju göra det då ungefär halva min släkt inte tål mjölk särsklilt bra.
Det kanske är därför det känns så hemtrevligt med fisar för mig, man lixom känner sig hemma.. Ja vad vet jag..
På juldagen åt jag i alla fall ris ala malta, och ojojoj, jag var faktiskt tvingen att gå på toa efter det.. Mycket grädde i det där..
Men ha nu ett fortsatt trevligt lov mina kära läsare och fis mycket när ni ändå inte är i skolan där det är fullt med folk!

Ha det! // #2

fisa på folk

Haha ville bara dela med mig av dagens fis-nyhet! Jag stod på alla fyra i sängen (fullt påklädd!) och så kände jag att en brakare var påväg. Och sen var den äldsta medlemmen på fffruktkorg i samma rum, och om jag putade tillräckligt mycket med rumpan så visste jag att hon skulle slå mig. Så när jag kände den där brakaren så sa jag hennes namn, hon kollade på mig och sen slog hon till. Och precis när hon kom med handen släppte jag trycket och la av en brakare på hennes hand. HAHA, jag är så klockren. Det var kul, ja det var bara det jag tänkte säga. Och jag måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, ingen skriver!
Om ni har en bekant i närheten när du har en brakare på G, prutta på personen, det är kul!

svar på frågestunden. BESVIKNA

Postat av: Anonym
hej fffruktkorg!
jag vill gärna prutta i folks närhet utan att det luktar.. men jag kan inte. Varje gån jag släpper en fis så kommer en stank som ingen, jag uppreper INGEN klara av att andas i. Vad ska jag göra?

MVH/ anonym

Svar: Hej Anonym! Frågan är, varför vill du prutta i folks närhet? Men visst, smaken är som baken, som man brukar säga! (hehe) Du kanske gillar det. Tillbaka till frågan, du kanske äter något som gör att dina pruttar luktar extra äckligt? Det borde ju annars finnas tabletter för sådant på apoteket. Visst, dina fisar kommer ju aldrig lukta rosor, men de kanske inte luktar lika äckligt om du först och främst gör något åt stanken! Sen kan du nog börja prutta inför människor! Lycka till =)

Skäms på er.. 1 fråga! Vad är det här.. Vi blir faktiskt lite ledsna :( Nästa gång vi har frågestund vill vi att alla som läser frågar! Alla måste väl ha en fråga åtminstone?! det är inget att skämmas över.. Ni kan vara anonyma, ingen vet vilka ni är =)

PUSS! ♥

RSS 2.0